csoni.etterem@freemail.hu
+36-30/307-7790
+36-24/485-688
    

Bemutatkozunk

Ráckeve Duna partjához közel a városközpontban, a Szent János tér 3. szám alatt kellemes környezetben várjuk Önöket családi vállalkozásként működő éttermünkben.

A vendéglő nevét egykori tulajdonosának, id. Kovács Ferencnek fiatalkori labdarúgó becenevéről kapta. Az étterem jelenlegi belső hangulatát, modern kialakítását 2013-ban nyerte el, amikor is igyekeztünk kívülről-belülről megújítani a mai kor elvárásainak megfelelően.

Légkondicionált, füstmentes környezetben várjuk vendégeinket az év minden napján,ahol csoportos rendezvények, osztálytalálkozók, születés- és névnapi ünnepségek, üzleti megbeszélések, esküvők, ballagások, termékbemutatók teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. A hatvanfős étterem étlapján megtalálhatóak a magyaros jellegű ételek, a helyi specialitások és a reformkonyha ételei egyaránt. Minden év áprilisában megnyitjuk kávézónk előtti utcai teraszunkat is, ahol már reggel 8 órai kezdettel reggelizhetnek, kávézhatnak is vendégeink. A mai európai uniós követelményeknek megfelelően 2003 óta ISO 9001-2000, ISO 9001-2008, valamint HACCP minősítéssel is rendelkezünk.

Balogh Tamás

Üzletvezető